Ch. Jumanji Danish Beluga

D. 8. november 2006

14 uger gammel

Beluga er født 28 marts 2001. Vi har importeret ham fra Martha Brady, Jumanji. USA, og vi er meget stolte over, at hun ville sælge denne smukke kat til os.

Beluga er en fantastisk smuk hankat. Han har utrolige rosetter: Sort omkreds med rødt center, og hans grundfarve er lys. Han har et flot hoved med en god profil og smukke store øjne - meget lig en ALC's. Han er både kærlig og legesyg, og har godt forhold til alle vores andre katte. 

Klik her for at se billeder af nogle af Belugas ældre helsøskende. Her vil man få indtryk af, hvilket potentiale hans bagved liggende linier har.

 

14 uger gammel

Indtil videre har Beluga været på fire udstillinger, og han har klaret sig flot. Beluga kan godt lide at være på udstilling, og syntes det er skægt med alle de fremmede damer, han kan se og lugte. Han elsker også al den den opmærkshed, det giver at være på udstilling. Beluga vil derfor også kunne mødes på udstillinger i fremtiden. Klik her for at se Belugas udstillingsresultater

Beluga har en spændende stamtavle. Der optræder Jumanji linjer på faderens side og en berømthed som Joykatz Ace Inda Hole m.fl på moderens side. Klik her for at se Belugas stamtavle

 

På nedenstående billederne er Beluga næsten 6 år gammel - og stadig ligeså "flashy" som da han var 1 år gammel. Bemærk også hvor stor forskel der er på hans farve alt efter om billedet er taget i stærk sollys (til højre) eller i overskyet vejr. Billederne til højre (sollys) er dog noget overeksponeret farvemæssigt.

© 2001, Little Big Horn DK