Vores hunkatte:

CH. Gogees Lika Margae
Photo courtesy Gene Ducote - Gogees

Margae er fantastisk! Mindre ord kan ikke beskrive hende. Hun er fem år gammel, men har stadigvæk formidabel kontrast mellem hendes lyse klare grundfarve, og de kulsorte totalt outlinede arrowhead rossetter med varmt rødt center. Hun har en meget vild kropsbygning. Margae nedstammer direkte fra den sjældne Bristol line.

Vi har fået Margae fra Gene Ducote, og vi kan slet ikke takke hende nok. Margae har hos Gene lavet nogle fantastiske killinger, og vi har allerede nu set at hun sammen med Beluga får nogle superrossettede killinger!! 

Margaes stamtavle kommer snart

Klik her for at se flere billeder

 

Little Big Horns Sofie

Vores 2006 killing efter Miss B og Beluga.

  Klik her for at se flere billeder

 

Little Big Horns Venus

Nyeste skud på stammen efter Gogees Margae og Jumanji Avis.

Klik her for at se flere billeder

 

Little Big Horns Surprise

Vores 2005 pige !!

Hun er efter Venus og  Beluga. Hun har dejlige eksotiske farver med en rigtig god kontrast og flotte outlinede rossetter. Vi er også meget begejstrede for hendes afrundede øre, whiskerpads og lange krop.

 

Little Big Horns Miss Behavin'

 

 

Miss B er som navnet antyder en rigtig lille drillepind - og hun er meget meget sød. Hun har meget flotte outlinede rosetter og et godt horisontalt flow. Miss Behavin' er ud af Lagniappe og RW SGC Googes Warpaint. 

Se Miss Behavin's stamtavle her

Klik her for at se flere billeder

 

Lopend Vur Rexona

Vi har fået smukke Rexona fra Kirsten og Michael i Holland, og det er vi meget meget taknemlige for. Rexona har et fantastisk temperement. Hun er helt utrolig kælen og social og meget god til børn. Derudover har hun et flot horisontalt flow og en fantastisk kontrast: Kulsorte pletter på en lys gul baggrund. 

Klik her for at se flere billeder

 

Panthers Pricilla

Vi har fået Pricilla fra Rebekah Wright i Australien, og vi er meget glade for hende. Hun han en eksotisk lys og varm grundfarve kombineret med sorte pletter, og hun har en utrolig klar pels - også op over ryggen. Fordi hendes pels er så klar er hun ens - uanset om man ser hende i ude i solskin eller indenfor i gråvejr, hvilket er meget usædvanligt i bengalerne.

Se Pricillas stamtavle her

Klik her for at se flere billeder

© 2001-06, Little Big Horn DK

Chart.dk